Cercar
ombra

“Sota l’ombra de la participació” – Projecte PAIC

acvicSota l’ombra de la participació és una exposició del projecte PAIC Participatory Art for Invisible Communities.  PAIC és un projecte europeu de caràcter transdisciplinari que es fonamenta en metodologies que combinen les pràctiques artístiques amb la participació col·lectiva de persones que habiten en cadascun dels llocs en que es desenvolupa. Té com a missió promoure elements que facin visibles les identitats culturals en contextos aïllats o invisibilitzats.

PAIC es combina la recerca i l’activació de processos amb accions a curt i mig termini, en les que hi participen agents locals (persones o entitats diverses), artistes (que formen part del context local i convidats externs), els socis impulsors (dels quatre països involucrats) i institucions col·laboradores (vinculades al territori).

Hi participen professionals de l’àmbit en la relització de tallers, així com ADFO (Associació de Disminuïts Físics d’Osona,  Aurora Gestió de Projectes Socials, Casal Mossèn Josep Guiteras, Centre Obert de Vic i Creu Roja.

Dia inauguració: 24 de novembre 2017

Hora: 19h

Lloc: ACVic, C/Sant Francesc, 1 de Vic

Related Posts: