Tel: 93 889 35 87 / 93 886 19 99 / Ronda Camprodon, nº4. Vic
Cercar

Tractem persones que poden tenir una percepció distorsionada de la realitat, al·lucinacions, deliris, trastorn del curs del pensament i del comportament. Sovint es tracta de trastorns greus, de manera que el diagnòstic i el tractament s'ha de realitzar el més ràpidament possible.

Psicosi

Una psicosi ( del grec ψυχή , psique , ” la ment , l’ànima ” , i ωσις , -osis , “anomalia” ) és un trastorn psiquiàtric o una condició anormal de la ment que comporta una “la pèrdua de contacte amb la realitat ” Les persones que pateixen un trastorn psicòtic poden patir una percepció distorsionada de la realitat, al·lucinacions, deliris, trastorn del curs del pensament i del comportament. Segons el nivell de gravetat poden patir dificultats en la integració social i un deteriorament de la qualitat de vida.

Dins dels trastorns psicòtics s’inclouen els diferents tipus d’esquizofrènia, de trastorns bipolars o poden estar causats per una malaltia del sistema nerviós o per substàncies tòxiques.

Sovint es tracta d’un trastorn greu i la seva evolució dependrà de que el diagnòstic i el tractament es faci el més ràpidament possible.