Tel: 93 889 35 87 / 93 886 19 99 / Ronda Camprodon, nº4. Vic
Cercar

PSIQUIATRIA

La psiquiatria és una especialitat mèdica que tracta els trastorns mentals o malalties psicològiques. Des de la fase de prevenció, l’estudi, la investigació i el diagnòstic, fins al tractament i la rehabilitació dels trastorns, la psiquiatria vetlla per l’autonomia de les persones. Cobrim totes les etapes de la vida: la infància, la adolescència, l’edat adulta i les persones grans.

PSICOLOGIA CLÍNICA

Branca de la ciència de la Psicologia que estudia els processos mentals en les dimensions cognitiva (pensaments), afectiva (emocions) o comportamental (conducta). El principal objectiu és facilitar l’assoliment d’un estat de benestar per a les persones malaltes.

NEUROPSICOLOGIA

Estudia la relació entre el cervell i la conducta. L’exploració neuropsicòtica és ideal per a les persones que presenten problemes de memòria, que pateixen un procés neurodegeneratiu o en alguna altra funció cognitiva.

PSICOGERIATRIA

Ajudem a les persones d’avançada edat que pateixen algun trastorn psicològic o psiquiàtric que els genera problemes en les seves activitats intel·lectuals i en el seu funcionament habitual.

PSICOPEDAGOGIA

Ajudem a nens i adolescents amb dificultats d’aprenentatge, valorant les seves capacitats i tenint en compte el procés evolutiu del seu entorn: escola, família, context social…

SEXOLOGIA

Treballem les alteracions en la resposta sexual que provoquen malestar en la vivència i la pràctica de la sexualitat. Comptem amb dos perfils professionals, metges i psicòlegs-sexòlegs, per reequilibrar les alteracions de la conducta sexual.

CONSUM D'ALCOHOL I DROGUES

Diferenciem entre el consum conscient i crític, l’abús i la dependència i treballem per tal d’evitar un consum problemàtic.

SITUACIONS DE DOL

El dol és una resposta natural davant la pèrdua d’una persona estimada. Treballem des d’una relació de confiança, seguretat i respecte, per aconseguir que sigui la pròpia persona la que va caminant cap a l’acceptació d’aquesta nova situació. Ajudant a anar superant les diferents etapes, fases i objectius del procés de dol: acceptar la realitat de la pèrdua, experimentar el dolor del dol, ajustar-se en un entorn on la persona que ha mor no hi és i recuperar-se de la pèrdua emocional.

JURIDICO-FORENSE

La psicologia juridico- forense comprèn l’estudi, l’avaluació, l’explicació i l’assessorament en aquells casos en que els fenòmens psicològics, conductuals i relacionals que incideixen en el comportament legal de les persones, sempre sota una metodologia rigorosament objectiva.

COACHING

Ens basem en donar suport a una persona o grups de persones per aconseguir un millor nivell d’èxit i satisfacció. Guiem a l’individu o individus per a aconseguir més habilitats i confiança.