Cercar
intervencio familiar

Conferència: “Intervenció familiar en progenitors separats en conflicte”.

“Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte””, és el tíltol de la conferència que organiza DIXIT Vic per el proper 20 de març.

dixit vicActualment, molts divorcis resulten processos conflictius amb almenys un fill en comú enmig dels progenitors separats. Aquests casos, creen tensions i malestar en les famílies i presenten un gran repte pels professionals implicats, ja siguin educadors socials, treballadors socials, mediadors, psicòlegs, etc.

En la conferència, es presentarà des d’una perspectiva sistèmica, una actualització de la recerca en aquest àmbit, i es donarà èmfasi a les aportacions que ajuden a interpretar el fenòmen de les separacions conflictives. També es proposaran aplicacions pràctiques a tenir presents tan en l’àmbit de la intervenció com de la formació i supervisió de professionals.

L’acte anirà a càrrec de Cristina Günther, doctora en psicologia, terapeuta familiar,  investigadora del Grup de Recerca de Parella i Família i membre del Servei d’Assessorament Metodològic de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport de Blanquerna – Universitat Ramon Llull.

 

Data: 20 de març a les 17.30h.
Lloc: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials. C/ Miquel Martí i Pol, 1. Vic
Inscripció: Cal realitzar una inscripción previa emplean el següent  formulari

Related Posts: